Verkoop uw huis aan Comfort Leven

Hoe werkt dit?

Comfort Leven begrijpt hoe een huis emotionele waarde kan hebben. Aan de andere kant beseffen we dat het door de huidige economische situatie prettig kan zijn om je (klein)kinderen iets extra’s te geven om bijvoorbeeld een huis te kunnen kopen. Het concept van ‘Bied uw woning aan’ is er daarom specifiek voor mensen met een (bijna) afgeloste hypotheek, die hun eigen huis (en tevens hoofdverblijf) willen verkopen om de waarde van hun woning om te zetten in liquide middelen zonder te hoeven verhuizen. Op deze manier kan kapitaal vrijgemaakt worden zonder te lenen. U verkoopt uw huis dus aan Comfort leven, maar u behoudt ten alle tijden het recht om in de woning te blijven tot u besluit te verhuizen. Dit zal ook op dergelijke wijze worden opgenomen in de koopovereenkomst.

We zullen de woning hoogstwaarschijnlijk echter niet tegen de marktwaarde van u kopen. De koopsom is gebaseerd op een percentage wat weer afhankelijk is van de maandelijks doorberekende gebruikerskosten die u met ons afspreekt.

Wanneer bijvoorbeeld 100% van de marktwaarde van het huis met elkaar overeengekomen wordt zal dit betekenen dat de gebruikerskosten ook aanzienlijk verhoogd zullen worden. Wanneer er echter voor gekozen wordt om 80% van de marktwaarde uit te betalen, zullen de maandelijkse kosten voor u lager zijn.

Het is uiteraard ook mogelijk om uw woning aan te bieden bij Comfort Leven zonder dat u er in wil blijven wonen. Neem voor meer informatie of een kopje koffie bij ons op kantoor contact met ons op via het contactformulier op deze pagina.

Neem contact met ons op